How we work.

Let's meet.

Een ijzersterke videoproductie neerzetten? It takes two to tango. Jij je verhaal en vakkennis, wij de creatieve expertise. Dan helpt een goede klik wel mee. Daarom maken we graag eerst kennis met je. Gewoon, elkaar even leren kennen. Weten wie er tegenover je zit. Wat jouw verhaal is en wat die van ons. Ontdekken wat jouw doelen zijn en wat je nou écht wil bereiken met die ene geweldige video. Want video is altijd een middel, geen doel. En als je geluk hebt, rollen er tijdens onze kennismaking zelfs direct een paar geniale ideeën uit!

In de tijd BC* was het normaal om samen even een lekkere cappuccino te drinken om kennis te maken. Kan nog steeds, hoeft niet. Zet jij je Nespresso aan, dan sturen wij je een Zoom-link. Net waar jij je fijner bij voelt. Klikt het tussen ons tijdens de kennismaking? Zie je de ideeën al helemaal voor je? Nice! Dan gaan we aan de slag met een voorstel. Die ontvang je meestal al na een dag.

*nee, niet Before Christ, maar Before Corona

Dive into detail.

Kun je je vinden in het voorstel? This is where the fun starts! Samen met jou gaan we aan de slag om je video tot in de puntjes uit te werken. We bedenken het script. Maken de planning: wat filmen we, en waar? Alles komt in het plan te staan.

En als je niet zo’n beelddenker bent, maken we een moodboard of storyboard voor je. Helpt je visualiseren. Natuurlijk gaan we door tot jij over elk detail tevreden bent. Want het is jouw video, die jouw verhaal moet vertellen.

Geen zin of tijd om de details samen met ons uit te werken? No worries, snappen we. Je kunt het ook helemaal aan ons overlaten. Daar zijn we specialisten voor. Jouw wensen staan altijd voorop.

Ready, set, shoot!

Daar gaan we! Opnamedag. Spannend? Welnee. Want voordat we beginnen met shooten, zorgen we altijd even voor een gezamenlijke opening. Gewoon, om het ijs te breken. Tijd voor een praatje, een goede kop koffie en een grapje.

We zorgen dat de sfeer relaxed is, en de betrokkenen met een fijn gevoel terugkijken op de dag. Want de ervaring leert ons dat een ontspannen sfeer altijd bijdraagt aan een optimaal resultaat. Zweetsnorren en trilstemmen zijn wat moeilijk weg te editen… 😉

Editing time.

Hier begint de magie, en komen de beelden echt tot leven. Ons team gaat aan de slag: de allerbeste shots selecteren, betoverende kleurbewerking, het geluid optimaliseren, perfect passende muziek kiezen… Ondertiteling plaatsen, in welke taal dan ook. We perfectioneren je video totdat het de sfeer van jouw merk ademt, in alle details.

Het is zover: je ontvangt de eerste versie van de video! Sure, we gaan altijd voor de bullseye – het schot in de roos. Zie je toch nog wat dingen liever anders? Je ontvangt 2 gratis correctierondes na de eerste versie. Zo weet je zeker dat het goed zit.

The big bang!

Ticked all the boxes? Iedereen een smile van oor tot oor wanneer jij en je collega’s de video bekijken? En heb je de eerste collega al een uitbrander gegeven omdat hij/zij ‘m uit enthousiasme meteen op Facebook heeft gepleurd?

Mooi, dan zijn we klaar om op te leveren! Wil je je video op meerdere (social) kanalen verspreiden? Dan leveren we verschillende formats aan, zodat jouw video overal optimaal tot z’n recht komt. Wil je het in een Instagram Story gebruiken? Got it. Facebook ad? Regelen we.

Je ontvangt de definitieve video’s online, zoals jij dat zelf wil. WeTransfer, Vimeo, USB, gebrand op dvd, overgezet op videoband of in een map op jullie server? Zeg jij het maar!

Let’s start creating together!

Get in touch