About us.

Then.

MixedFrames bestaat uit verschillende vakidioten. Maar er is één oppervakidioot: Jeroen van Hesteren. Dat ben ik. Gek op video, van jongs af aan. Toen ik 5 was, smeekte ik mijn vader al om z’n oude videocamera. Die kreeg ik niet, nee. Veel te duur. Dat ben ik nu nog aan het inhalen, trouwens. Ik besteed elke euro die over is aan toffe videogear. 

Afgestudeerd van de Kunstacademie, filmmaker en cameraman. Ik heb veel achter én voor de camera gestaan, bij lokale televisiezenders. Ik werd ouder, en mijn passie groeide mee. Veel leuke en leerzame klussen later, besloot ik in 2011 om het officieel te maken. Mijn eigen videoproductiebedrijf, MixedFrames. 

Now.

Tientallen tevreden klanten en honderden supertoffe projecten verder kan ik met trots zeggen dat MixedFrames een succes is.

Een onvergetelijke sfeer neerzetten op video, daar streef ik naar. En om de kijker daar even helemaal in op te laten gaan. Ze meenemen naar een andere dimensie, waarin niets anders bestaat dan de magie van de film. Ik wil dat ieder beeld een plaatje is. Soms is dat door een creatief lijnenspel, soms door dromerig gebruik van licht. Maar het doel is altijd hetzelfde: dat het je raakt.

Heb ik een uurtje over, dan vind je me op zoek naar geweldige nieuwe lichttechnieken. Naar nieuwe manieren om verhalen te vertellen met beeld – overal ter wereld. Want zowel voor werk als privé reis ik ontzettend veel. Nieuwe werelden ontdekken inspireert me. En dat draagt weer bij aan onze producties. 

/ Our team

Team.

Ons team bestaat uit vaste freelance vakidioten. Echte specialisten, die stapelgek zijn op video en alles eromheen. We helpen je van begin tot eind van concept tot beeld. Wat voor jou de voordelen van een vast freelance-team zijn? Korte lijntjes, snel schakelen en bijna altijd beschikbaar.

We drinken net zo graag samen een biertje als dat we gezamenlijk op een productie staan te knallen, het team van MixedFrames. En iedereen in ons team heeft zijn eigen specialisatie. Dat houdt ons scherp. De één weet echt alles van de perfecte shot en belichting, de ander is een held in toffe animaties maken. 

Maar 1 ding hebben we gemeen: het doel om esthetisch mooie, hoogstaande producties neer te zetten. En daar gaan we keihard voor.

Bij MixedFrames hebben we verschillende specialisten op gebieden als:

  • Conceptcreatie 
  • Volledige videoproducties
  • Camerawerk
  • Editing
  • Animatie
  • Grafische vormgeving

Per opdracht kijken we wie de ideale match is. Zo zorgen we altijd voor het beste resultaat.

Jeroen van Hesteren

Creative Director, Camera & Editing

Niels Joseph

Camera & Editing

Silvan Provoost

Camera & Editing

Demy van der Heide

Marketing & Social Media

Let’s start creating together!

Get in touch